Hudaldring

Selv om aldring er uunngåelig, kan du forsinke denne prosessen i huden din ved å gjøre fornuftige livsstils-valg , så vel som å bruke hudpleieprodukter som optimaliserer hudens langsiktige helse ved hjelp av blant annet antioksidanter og probiotika.

De fleste forklarer aldring ved hjelp av to primære tegn – rynker og slapp hud. Begge er knyttet til hudens struktur av kollagen og elastin som i sin tur påvirkes av en rekke andre faktorer.

En tommelfingerregel – Hvis barrierefunksjonen din er nedsatt og huden er i en inflammatorisk tilstand, dobbleres aldringshastigheten. Så, prioriter å optimere hudhelsen din før du prøver å behandle symptomer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VURDERING AV LIVSSTIL

  • Oppretthold mikrofloraen i balanse – dette gjelder både i tarm og på hud. Spis gjerne fermenterte matvarer, som surkål eller kimchi, og tilbringe tid i naturen. Bruk hudprodukter med levende probiotika (godartede mikrober) som kan konkurrere ut de aldringsfremmende artene.

  • Spis essensielle fettsyrer – enten 15g per dag av linfrøolje eller 600 mg av langkjedede omega-3-fettsyrer (DHA og EPA).

  • Reduser eksponeringen for frie radikaler – å beskytte seg i solen er alltid et første alternativ. Hvis du bruker en solkrem, bruk en mineralbasert. Kjemiske solkremer genererer frie radikaler når de blir utsatt for UV-stråling, noe som øker aldringshastigheten.

  • Stabiliser blodsukkernivåer ved å spise naturlige og hele matvarer.

  • Sørg for at mengden av spormineralerne kobber og sink er balansert. Mange produsenter av kosttilskudd unngår kobber, fordi det kan gi kvalme, men tilsetter sink i høye doser. Sink og kobber konkurrerer om et felles absorpsjonssete, slik at dette ofte resulterer i kobbermangel. Kobber er viktig i syntesen av kollagen og elastin.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM 👇🏻👇🏾👇🏿

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Grønne Gamborg Skin and Yoga lever velvære og yoga med bærekraft og dyrevelferd i tankene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår grønne oase sentralt i Lillestrøm.

KONTAKT

Adresse: Brogata 10, 2000 Lillestrøm
Viken, Norge

 

TLF: +47 47 39 17 93

E-post: ​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

SNARVEIER

Om oss

Bestill time

Frakt og levering

Covid-19