Maiken

Hud- og kroppsterapeut

Maiken startet Grønne Gamborg i 2018, og brenner for at du skal ha fantastisk opplevelse hos oss! Hun er utdannet og Cidesco sertifisert hud- og kroppsterapeut, kurset som vippetekniker hos Lash Bar Akademiet og vippe- og brynsstylist hos Lash Look.

 

Hun er en skikkelig hudnerd og driver stort sett med noe hudrelatert - enten hun er på jobb eller hjemme. I tillegg har hun et stort hjerte for miljø og dyr - som er drivkraften bak å starte en egen salong med et miljøfokus. 

Marte

Vippe- og brynsstylist

Marte er vår dyktige vippe- og brynstylist som sørger for at du går ut med freshe vipper og bryn som gjør at du våkner om morgenen og føler deg ekstra fin! Hun er kurset i vippeløft og brynstyling hos Lash Look Akademiet. Vår solstråle er også en perfeksjonist til fingerspissene - og når hun ikke er i behandlingsrommet er hun og retter på ting og tang rundt i lokalet. Marte har brent for dette faget hele livet, og går nå på Hudpleieakademiet for å bli hud- og kroppsterapeut.

Lene

Yogaistruktør

Lenes første møte med yoga var i 2015, i en hektisk og stressende periode. Hun synes yogaen var utfordrende i starten, men opplevde ganske raskt godfølelsen hun fikk etter en endt time. Dette fikk henne til å delta på flere typer og til å teste ut forskjellige former for yoga. I dag er hun selv sertifisert YogaWorks lærer og underviser i Vinyasa hos Grønne Gamborg. 

Effekten yogaen har på Lene er mindre stress og en mykere, sterkere kropp - selv med fysiske begrensninger og helseutfordringer.

 

Både som instruktør og som yogaentusiast er Lene opptatt av å formidle at man ikke trenger å være myk og fleksibel for å begynne med yoga. Det er stor sannsynlighet for at du vil merke den positive effekten av yoga uansett utgangspunkt.

Sandra

Yogainstruktør

Sandra har praktisert yoga i snart 20 år, og de siste fem årene er det yinyoga som har opptatt henne mest.

I 2019 fullførte hun yinyoga-utdannelsen hos Sarah Powers, en pionér innenfor yinyoga i USA og på verdensbasis.

 

Yinyoga har sin grunnleggende teori fra klassisk kinesisk medisin, og siden Sandra til daglig jobber som akupunktør er det naturlig at yinyoga ligger hjertet hennes nært.

 

Sandra har holdt kurs og workshops på Romerike og i Østfold, hun har også arrangert retreat til blant annet Lofoten.

 

Hennes lidenskap er å hjelpe mennesker som opplever en hektisk hverdag med indre og ytre stress og uro, og som har spenninger i kropp og muskulatur. 

Sandras yinyogatimer er for alle og krever ingen forkunnskaper eller erfaring.

Lotta

Yogainstruktør

Lotta er vår finske stjerne! Hun er instruktør i Ashtanga yoga. Ashtanga yoga kapret hjertet til Lotta for fem år siden og vært en stor del av livet hennes siden. Hun startet yogareisen sin i hjemlandet Finland, men har praktisert mest i Oslo og i India over vintrene. 


Det som først gjorde at Lotta falt for Ashtanga yoga var det fysiske aspektet som stod i stil med hennes atletiske bakgrunn. Hun oppdaget likevel tidlig at det fysiske kun er en liten del av Ashtanga yoga.

Lotta underviser timene sine på engelsk, men forstår norsk godt. Hun ønsker alle velkommen, uansett alder eller utgangspunkt til sine timer!

Janka

Yogainstruktør

Janka er instruktør i Hatha yoga og hun fullførte utdannelsen i Ungarn,
som er hjemlandet hennes.
Hun begynte å praktisere yoga for seks år siden, fordi hun var på jakt etter en bevegelsesform som
hjelper å tøye musklene etter en joggetur eller styrketrening, men hun skjønte raskt at yoga er mer
enn bare det fysiske aspektet ved det. 

Ut fra hennes erfaring, er at det vi gjør i en yogatime vil det gi mest nytte for oss i hverdagen,
utenfor timene.


Janka ønsker alle velkommen.

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM 👇🏻👇🏾👇🏿

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Grønne Gamborg Skin and Yoga lever velvære og yoga med bærekraft og dyrevelferd i tankene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår grønne oase sentralt i Lillestrøm.

KONTAKT

Adresse: Brogata 10, 2000 Lillestrøm
Viken, Norge

 

TLF: +47 47 39 17 93

E-post: ​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

SNARVEIER

Om oss

Bestill time

Frakt og levering

Covid-19