• Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

KONTAKT

Brogata 10, 2000 Lillestrøm

 

+47 47 39 17 93

​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

ÅPNINGSTIDER

På grunn av Covid-19 viruset er alle salongen pålagt stengt fra 12. mars til 13. april. Salongen åpner 14. april med mindre vi får nye retningslinjer å følge. 

Nettbutikken er åpen og varer sendes ut fortløpende, jeg håper du benytter deg av dette til jeg får lov til å åpne igjen! 

YOGA

Grønne Gamborg

Velkommen til din nye yoga destinasjon sentralt i Lillestrøm. Grønne Gamborg er en hudpleieklinikk med fokus på resultater, økologiske og miljøbevisste produkter, og utvider nå med yogapraksis i splitter nye lokaler. 

Hvem passer timene for?

Timene passer for alle, nybegynnere så godt som erfarne yogaentusiater. Timene og de ulike stillingene varier, og kan alltid tilpasses dine individuelle behov og utfordringer. Kom på time uansett ditt grunnlag!

Må jeg være medlem?

Hos Grønne Gamborg er det timebestilling, slik at du trenger ikke være medlem eller kjøpe et helt kurs. Du kan betale per time eller kjøpe et klippekort på 10 klipp. 

Hva må jeg ha med?

Ingenting! Vi har helt nytt kvalitetsutstyr som ligger klart til deg når du kommer på time. Av tøy er det lurt å ha på noe behagelig, men som sitter godt i ulike stillinger. 

Når er timene og hvordan melder jeg meg på?

Alle ukens timer og påmelding finner du her

Hvem møter du?

Sandra Tevanovic

Sandra er både akupunktør og yogalærer. Hun vil ta deg gjennom en magisk Yin Yoga opplevelse. 

Lene Gamborg

Lene har fokus på at du skal stresse ned og vil ta deg gjennom en de-stress yoga flow med både aktiv trening og avspenning. 

Maiken Gamborg

Maiken vil ikke gi deg noen instrukser i yogarommet, men ta deg i mot og varte deg opp på ditt besøk hos oss! 

PRISER

Drop-in: 225,-

Klippekort 10 timer: 2000,-

Medlemskap: Les mer her