• Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

KONTAKT

Storgata 11, 2000 Lillestrøm

 

+47 47 39 17 93

​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

ÅPNINGSTIDER

Betjent butikktid 17-19 hver tirsdag. 

Ellers besøk ved timebooking eller send en SMS til 47391793 om du vil komme innom. 

Personvern

Her står det beskrevet hvordan dine personopplysninger samles inn og brukes når du bruker Grønne Gamborgs nettside. Dine opplysninger vil aldri deles. De vil helles ikke lagres med mindre du har gitt samtykke til dette. Her finner du også opplysninger om hvordan du kontakter oss om du har noen spørsmål.  

Vi ber deg om konkrete personopplysninger ved timebestilling for å kunne sende deg en bekreftelse og informasjon om timen, samt for å kunne kontakte deg ved sykdom eller lignende hendelser. Skriver du deg opp på nyhetsbrev vil vi benytte din e-post adresse til å jevnlig sende deg oppdateringer via e-post, og dette kan du melde deg av når som helst. Dersom du melder deg på konkurranser, tilbud e.l henter vi inn informasjon du gir for å kunne kontakte deg og å senere kunne gi deg lignende tilbud. Ved handling i nettbutikken tar vi nødvendig informasjon for å forsyne deg med produktene eller tjenestene du ber om. 

Disse personopplysningene inkluderer:

- Kontaktinformasjon inkludert navn, e-post, telefonnummer og levering- og fakturaadresse.
- Innloggings- og kontoinformasjon, inkludert brukernavn, passord og unik bruker-ID
- Personlige detaljer som fødselsdato og kjøpshistorikk.
- Betalings-eller kredittkortinformasjon, se iZettle sine personvernopplysninger for mer detaljert informasjon
 

Når du bruker vår nettside, blir dine data automatisk samlet inn fra din enhet eller nettleser. 

- Enheters ID, «call state», nettverkstilgang, lagringsinformasjon og batteriinformasjon; og
- Informasjonskapsler, IP-adresser, «referrer headers», data som identifiserer din nettleser og versjon, og «web beacons» og tagger

Vi bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen av nettsidene våre.

En informasjonskapsel, eller «cookie», viser oss brukervalg du gjør på siden, lagrer handlekurven din og å analyserer hvordan du bruker sidene våre slik at vi vi kan justere og forbedre. 

Kunden samtykker i at Grønne Gamborg kan benytte enhver kommunikasjonsform overfor deg herunder brev, telefon, e-post og SMS for å informere om eller markedsføre vårt produkttilbud. Samtykket er frivillig, og er gyldig inntil det trekkes tilbake. Dersom du ønsker å trekke tilbake samtykket, helt eller delvis, kontakt oss.

Grønne Gamborg er underlagt taushetsplikt om personopplysninger. Utlevering av opplysninger til utenforstående utover ovennevnte parter kan ikke skje uten ditt samtykke, med mindre utleveringen er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving, forsikringskrav og/eller regnskapsbehandling. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger som er registrert om deg, og kan kreve å få disse rettet, jf. personopplysningsloven §§ 18, 27 og 28.

For spørsmål kontakt post@gronnegamborg.no