top of page

Brow Henna

Oppdatert: 24. nov. 2021

Vi utfører flere brynbehandlinger i salongen vår Grønne Gamborg i Lillestrøm. Det kan være vanskelig å vite hvilken som passer for akkurat deg! I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med hva hennafarge på brynene er og om det passer for deg.

Brynsstyling er en av de nyere og mest aktuelle trendene i skjønnhetsbransjen. Du har nå et bredt utvalg av ulike behandlinger som kan bidra med alt fra å øke øyenbrynenes volum, fylle ut manglende områder til å forbedre deres naturlige farge. Blant alle disse valgene har vi farging med henna.


BROW XENNA En av de markedsledende merkene innenfor holdbare hennaprodukter er merket BrowXenna® som vi benytter oss av i salongen. Merket Ble startet i 2013 av et søsterpar som allerede var kjent innen brynsverden og som grunnleggerne av det internasjonale Lash&Brow Design Academy, som fokuserer på designutdanning for øyenbryn, microblading og vippeextensions. Bakgrunnen for å starte BrowXenna var at vanlig brynsfaring ikke er ideelt for de med tynne, skadede eller ujevne øyenbryn. Og slik ble BrowXenna skapt: en hennafarge som sitter opptil 6 uker.

Hemmeligheten bak holdbarheten til hennafarge er formelen laget med naturlige komponenter som gjør det trygt å bruke på hud og hår. BrowXenna® er ikke hvilken som helst hennafarge, men utviklet spesielt for øyenbryn, og er tilgjengelig i mange nyanser.

Fargen sitter godt takket være at dens naturlige komponenter penetrerer de øvre laget av huden og fyller den med farge.


Fargestoffet stammer fra en plante med et pigment som egner seg svært godt til farging av hud og hår. Tradisjonelle fargestoffer har ofte en kremet konsistens, mens henna til sammenligning er mer lik soyasaus, noe som hjelper den bedre å penetrere epidermis (øverste hudlaget). Når hennalaget tørker, fordamper vannet, og fargen forblir fast fiksert i huden. Hennafargen er som beskrebet laget helt naturlig fra hennaplanten, og krever færre stoffer for at fargen skal virke på huden. Dette gjør behandlingen ypperlig for deg med sensitiv hud og reduserer risikoen for en allergisk reaksjon betydelig.

Med BROW HENNA sikrer vi også en lenger holdbarhet - fargen på brynene sitter i opptil 6 uker og fargen sitter i tillegg på huden i 2-3 uker etter behandling. Dette gjør at dersom du har lite fylde og hår i brynene dine kan vi skape illusjon av mer bryn! Fargen forsvinner gradvis og vil ikke være eller bli “rødlig”, og når de brukes jevnlig kan det til og med bidra til å styrke og øke hårvekst i brynene!

Brow Henna kommer mange forskjellige nyanser og kan mikses og trikses med slik at vi finner den perfekte fargen til akkurat deg.

Fargen er ofte litt mørk og kraftig til å starte med, så om dette er noe du er bekymret for anbefaler vi ikke Brow Henna til deg. Men gir du det en sjanse, så kanskje du blir forelsket!
ETTERBEHANDLING

For optimalt resultat er det viktig å ta hensyn til et par ting før og etter prosedyren


Før prosedyren bør øyenbrynsområdet rengjøres grundig og eksfolieres, dette tar vi oss av i salongen!

Hvis du har planer om å utføre Brow Henna i de nærmeste ukene anbefaler vi at unngår kraftige kjemiske peelinger, fordi de fremskynder hudregenerering og derfor reduserer fargevarigheten på huden.

De første 2 dagene etter farging anbefales det ikke å sitte i badstue eller svømme.

Vær også forsiktig med kraftig rens og skrubb i brynsområdet i noen dager etter behandlingen.


Det er bevist at BrowXenna® også gir næring til skadet og svekket hår og oppmuntrer til vekst av øyenbryn med 60 %. Alle naturlige komponenter som finnes i BrowXenna® hjelper hårene med å skinne, karoten gjenoppretter hårstrukturen og fornyer hårveksten, og betain tilfører huden og hårsekkene fuktighet, noe som hjelper øyenbrynene til å bli sterke og sunne.

BrowXenna® er en effektiv metode for å skape perfekt formede øyenbryn for lang varighet. Et rikt utvalg av nyanser, naturlige komponenter, fordelaktige egenskaper og holdbarhet gjør BrowXenna® til en bestselger innen øyenbrynsfarging og det mest populære skjønnhetsproduktet til brynstylister og brynbarer.


Høres dette ut som noe for deg? Da kan du bestille time ved å klikke her.
Comments


bottom of page