top of page

Hva er brynslaminering?

Brynslaminering er en av Grønne Gamborgs mest populære behandlinger etter vippeløft og vi skjønner godt hvorfor!


Med popularitet kommer det også flere spørsmål, og her vil vi dekke de mest vanlige:


 1. Hva koster brynslaminering?

 2. Hvor lenge varer brynslaminering?

 3. Er det forskjell på de ulike brynsbehandlingene?

 4. Får man brynslaminering med farge?

 5. Er det noen kontraindikasjoner? (Faktorer som gjør at du ikke kan utføre brynslaminering)

 6. Hvorfor velge Grønne Gamborg når du skal ta et brynslaminering i Lillestrøm?

Før vi dukker ned i disse vanlige spørsmålene skal vi ta en rask titt på hva et brynsløft egentlig er. Under behandlingen endrer vi pH nivået til hårene, og manipulerer skjellagene slik at vi får endret formen på brynshårene. Vi skaper et en ny form, og hår som er mer samarbeidsvillige. Dette gir et ryddig og velstelt resultat som du kan manipulere slik du ønsker. En brynslaminering er en behandling som tar utgangspunkt i dine egne bryn og gjør mest mulig ut av disse for et naturlig resultat.

Behandlinger tar mellom 60 og 90 minutter, og vi ser at vi bruker 60-75 minutter på de aller fleste. Behandlingen oppleves som behagelig og avslappende, og vi tar deg gjennom hva vi gjør steg for steg.


Svar på spørsmålene finner du under bildet. Du kan bestille din time til brynslaminering her. 1. Hva koster brynslaminering? Dette vil du se at varierer, hos Grønne Gamborg koster det 775kr. Vippeløft og brynslaminering sammen koster 1600kr og her sparer du da 100kr.

 2. Hvor lenge varer en brynslaminering? Vi sier at en brynslaminering varer i cirka 6 uker. Dette varierer fra person til person.

 3. Er det forskjell på de ulike brynsbehandlingene? Et brynsløft eller brynstyling som det heter hos Grønne Gamborg er farging av bryn og forming og Brow Henna er farging av hårene med hennafarge, og deretter former vi med voks. En brynslaminering er en endring av vekstretning av hårene, samt farge og forming. Det er en mer omfattende behandling som også gir et mer synlig resultat enn brynstyling. Har du lite hår selv kan Brow Henna være et fint alternativ, men dette kan vi vurdere sammen.

 4. Får man brynslaminering med farge?Hos Grønne Gamborg i Lillestrøm legger vi alltid farge på under brynslaminering og det er inkludert farging i prisen. Hvilken farge vi bruker avgjør vi sammen under konsultasjon før vi setter i gang med behandlingen, vi har mange farger å velge mellom og god erfaring med å blande til unike blandinger for akkurat deg.

 5. Er det noen kontraindikasjoner? (Faktorer som gjør at du ikke kan utføre brynslaminering) Man kan ikke komme på vippeløft dersom man har infeksjoner, betennelser eller sykdom direkte i øye/brynsområdet. Etter cellegift må man snakke med lege før man utfører behandlingen. Vi anbefaler ikke å utføre vippeløft eller brynslaminering når du er gravid eller ammende, dette på grunn av hormoner og at det er vanskeligere å styre resultatet.

 6. Hvorfor velge Grønne Gamborg når du skal ta et brynslaminering i Lillestrøm? Vi er sertifiserte og holder oss oppdaterte. Sist vi oppdaterte oss var august 2020. Vi er nøye og opptatt av et fint resultat og at dine vippe skal forbli sunne. Helt nytt i fjor er at vi bruker In Lei Brow Bomber til å utføre behandlingen, og denne behandlingen pleier og styrker dine egne hår. Er du usikker på om du vil reagere er du hjertelig velkommen til en allergitest 48-24 timer før behandling. Dette bookes i onlinebestilling som en vanlig behandling. Som en profesjonell salong er vi med i bransjeforeningen NFVB (Norske Frisør og Velvære Bedrifter) og NHO. Slik holder vi oss oppdaterte på bransjestandarder innen blant annet renhold og vi er opptatte av å være en trygg, ren og hyggelig salong. Grønne Gamborg ligger supersentralt i Lillestrøm og det er under 1 minutts gange til buss og tog.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen og håper vi får æren og tillitten til å ordne akkurat DINE bryn! Du kan bestille time og allergitest her.

Comments


bottom of page