Den perfekte selvbruningen!

Hvordan få en jevn og naturlig farge med selvbruning.


1. Velg en god selvbruning. Selv sverger jeg til St. Tropez. Jeg har brukt det selv i mange år, og når jeg åpnet Grønne Gamborg Skin & Beauty ble det også det naturlige valget både til salgs og i spray tan kabinettet. St. Tropez produktene har en grønn undertone som sørger for at fargen ikke blir oransje, samtidig som den fukter slik at farger forsvinner jevnere.


2. Skrubb huden et døgn i forveien. Det sørger for en jevnere applikasjon og at fargen holder lenger.


3. Smør inn vanskelige områder som ankelen, håndleddene, under armen, knær og albuer.

4. Smør inn tørre områder, slik at farger ikke fester seg og blir mørkere her.


5. Bruk en vott laget for selvbruning, den sørger for jevn fordeling av fargen.


6. Farger forsvinner typisk raskere på hendene og brystet på grunn av hverdagen, så her kan det være greit å fylle på før andre områder. I ansiktet bruker jeg en egen ansiktsspray som jeg tar på etter hver skrubb som jeg gjør 2-3 ganger i uken. (har du normal til tørr hud så holder 1-2 ganger i uken)

Bonus tips: Vanskelig å nå ryggen? Jeg putter votten på hårbørsten min og tar på fargen akkurat som jeg ville brukt en kløpinne på ryggen. Før fikk jeg til uten, men jeg lurer på om jeg har blitt litt mindre myk.. hehe.
Du finner St. Tropez produkter i nettbutikken her!


FØLG OSS PÅ INSTAGRAM 👇🏻👇🏾👇🏿

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Grønne Gamborg Skin and Yoga lever velvære og yoga med bærekraft og dyrevelferd i tankene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår grønne oase sentralt i Lillestrøm.

KONTAKT

Adresse: Brogata 10, 2000 Lillestrøm

 

TLF: +47 47 39 17 93

E-post: ​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

SNARVEIER

Om oss

Bestill time

Frakt og levering

Covid-19