top of page

Rene duftlys og magiske duftpinner for en lun innestemning i høst!

Atmosfæren hjemme er viktig, og kanskje særlig det mørkere halvåret vi går inn i. Levende lys, gode dufter og mer innetid er over oss.

iKou er en økologisk og bærekraftig spaserie fra Australia, som lager produkter med villhøstede og kaldpresset ingredienser slik at du får maksimalt av plantenes unike egenskaper.


I oktober får du 50 % på valgfritt duftlys ved kjøp av duftpinner.

Unn deg selv noe til hjemmet, få en rimeligere julegave på kjøpet eller benytt sjansen til å få to julegaver unna med en gang. Mulighetene er mange - valget er opp til deg!


Paret bak iKou har en helt spesiell evne til å sette sammen dufter som vekker sansene og tar deg med på ulike reiser. Økologiske, naturlige dufter og 100 % plantebasert voks gir deg en unik duftopplevelse i hjemmet ditt. De åtte ulike duftlysene og duftpinnene fra iKOU gir deg akkurat den sinnstemningen du trenger. Duftene kan også mikses med hverandre. Hvis du har besøkt oss i vår fysiske lokasjon i Lillestrøm er alle duftpinnene i bruk - og de kolliderer ikke!


OM DUFTPINNER

Nyt fantastiske aromaer fra naturlige duftpinner. iKOU Eco-Luxury Aroma Diffuser Reeds finner du i åtte ulike aromakologi dufter og er en enkel måte å skape en naturlig duft og sinnsstemning inn i hjemmet ditt på. Duftpinnene er en bestselger hos iKOU, elsket for den høye kvaliteten på de essensielle oljene og de tykke naturlige spanskrørene som gir maksimal dufteffekt i opptill hele ni måneder. Tips: Begynn gjerne med tre pinner i beholderen, for økt effekt snu pinnene etter behov. For maks dufteffekt, sett alle pinnene i duftbeholderen.


Vanlig størrelse 695,- Mindre versjon (finnes i Joy, De-Stress og Australian Rainforest) 465,-


OM DUFTLYS

iKOU Eco-Luxury Aromacology Natural Wax Candle Glasses er kjent for sin kvalitet og sin renhet, laget av 100% naturlig plantevoks slik at du ikke behøver å bekymre deg for å puste inn farlige giftstoffer. Det matte, hvite glasset og den sølvfargede skriften gir en fantastisk lysreflekterende effekt og en lys atmosfære samtidig som miljøet fylles med duften av de essensielle oljene.


Stor (80 timer) 595,-

Liten (20 timer) 295,-


OM DUFTENE


NURTURE

Nurture har en humørløftende effekt når du føler deg mentalt trøtt eller stresset. Appelsinolje er kjent for å fremme lykke og ro. iKOU Nurture inneholder de essensielle oljene fra italiensk appelsin, kardemomme og vanilje. Designet for å løfte humøret når du føler deg mentalt trøtt eller stresset.


CALM

En blanding rene essensielle oljer som gir deg følelsen av frisk bambusskog. Virker avslappende på sinnet.

iKOU Calm inneholder en blanding av sitrongress, lime og lavendel. Oljene har kameleonlignende egenskaper med evnen til å bringe både energi og avslapning til kroppen.


PEACE

Peace er laget for å berolige hjertet. Rose er direkte knyttet til hjertet og er kjernen til følelsene våre. En beroligende duft for sjelen. iKOU Peace inneholder de essensielle oljene fra rose, geranium og ylang ylang. Det trengs over 30 roser for å produsere en enkelt dråpe roseolje. Denne blandingen er designet for å pleie, trøste og berolige sjelen


ZEN

En balansert blanding av grønn te og kirsebærblomst, laget for å fremme positive tanker, oppfriske sinnet og fjerne mental tretthet. iKOU Zen inneholder de essensielle oljene av patchouli og sitron. Designet for å fremme positive tanker, oppfriske sinnet og fjerne mental tretthet.


DE-STRESS

En blanding rene essensielle oljer for å stresse ned og slappe av. Ta med deg Spa følelsen hjem.

iKOU De-Stress inneholder essensielle oljer fra sitron, lavendel, geranium, klementin og patchouli. Denne blandingen vil hjelpe å føle deg avslappet, rolig og fredelig.


HAPPINESS

Gi deg selv en herlig feriefølelse med duften av tropisk kokosnøtt og lime. De essensielle oljene i happiness er laget for å fremkalle minner om en ferie på en eksotisk øy. iKOU Happiness inneholder de essensielle oljene av lime og kokosnøtt. Designet for å gi deg følelsen av lykke og ro.


JOY

Duftlys av 100% plantevoks som skaper en deilig atmosfære. Grapefrukt, klementin og ylang ylang gir essensen av indre glede og lykke, inspirert av villblomster fra Australia.


AUSTRALIAN RAINFOREST

Duftlys av 100% plantevoks som skaper en deilig atmosfære. Opplev duften av regnskog med forfriskende sitronmyrt og eukalyptus

Comments


bottom of page