top of page

ESSE EXPEREINCE 75 MINUTTER

Oppdatert: 12. apr. 2022


Esse Experience er en holistisk ansiktsbehandling hvor vi bruker kraften av prebiotisk og probiotisk hudpleie fra innovative Esse Skincare. Hudpleiebehandlingen skreddersys til deg, slik at dette er en perfekt behandling om du er usikker på hva du skal velge fra vår meny. Denne behandlingen bruker økologiske, veganske og cruelty free produkter fra A til Å.

En av våre dyktige hudeksperter tar deg gjennom 75 minutter hvor hvert steg i hudpleien tilpasses for å imøtekomme din spesifikke hudtilstand med tilpasningsvennlige og nøye utformede tillegg som forbedrer hudtilstanden. Denne behandlingen inkluderer alltid bruk av LED-lys, slik at hvis du ønsker å legge dette til som tillegg anbefaler vi å velge denne behandlingen. I tillegg bruker vi ekstra tid på massasje. Vår Live Probiotic behandlinger inkluderer alltid vår Live Probiotic Ampoule og excusion mask dersom vi ser at dette passer din hud. Våre hudterapeuter er utdannet i Esse sine egne teknikker, hvor vi kan spesialtilpasse ansiktsmassasjen etter om du ønsker noe oppstrammende, drenerende eller avslappende. Eller kanskje til og med en kombinasjon?


Effekten av ansiktsbehandlingen vil være en avslappende og avstressende opplevelse, som booster kollagenproduksjonen, reduserer inflammasjon og som styrker hudbarrieren. Resultatet av ansiktsbehandlingen vil være glød og velvære.