top of page

ESSE EXPEREINCE 75 MINUTTER

Oppdatert: 12. apr. 2022


Esse Experience er en holistisk ansiktsbehandling hvor vi bruker kraften av prebiotisk og probiotisk hudpleie fra innovative Esse Skincare. Hudpleiebehandlingen skreddersys til deg, slik at dette er en perfekt behandling om du er usikker på hva du skal velge fra vår meny. Denne behandlingen bruker økologiske, veganske og cruelty free produkter fra A til Å.

En av våre dyktige hudeksperter tar deg gjennom 75 minutter hvor hvert steg i hudpleien tilpasses for å imøtekomme din spesifikke hudtilstand med tilpasningsvennlige og nøye utformede tillegg som forbedrer hudtilstanden. Denne behandlingen inkluderer alltid bruk av LED-lys, slik at hvis du ønsker å legge dette til som tillegg anbefaler vi å velge denne behandlingen. I tillegg bruker vi ekstra tid på massasje. Vår Live Probiotic behandlinger inkluderer alltid vår Live Probiotic Ampoule og excusion mask dersom vi ser at dette passer din hud. Våre hudterapeuter er utdannet i Esse sine egne teknikker, hvor vi kan spesialtilpasse ansiktsmassasjen etter om du ønsker noe oppstrammende, drenerende eller avslappende. Eller kanskje til og med en kombinasjon?


Effekten av ansiktsbehandlingen vil være en avslappende og avstressende opplevelse, som booster kollagenproduksjonen, reduserer inflammasjon og som styrker hudbarrieren. Resultatet av ansiktsbehandlingen vil være glød og velvære.


Behandlingen begynner med en grundig hudanalyse for å velge ut riktige produkter som brukes underveis. Vi har en rekke add-on muligheter som vi kan anbefale om ønskelig, for å jobbe enda mer målrettet mot dine ønsker-


Ansiktsbehandlingen vil variere fra person til person, fra årstiden og andre faktorer som påvirker huden vår. Den vil likevel alltid bygge på en dyprens av huden, peeling, utklemming om nødvendig, ansiktsmassasje, ansiktsmaske med nakke- og skuldermassasje og avsluttende produkter som får ligge på huden din etter behandlingen.

Noen av våre tilpasninger kan se slik ut:


Vi gjør en rensende behandling for en hud med akne (også kalt uren hud eller kviser) eller en fet hud som ønsker en skikkelig dyprens. LED-lys behandling er inkludert.


En lysnende og utjevnende behandling for en hud hvor vi ønsker å fokusere på hyperpigmentering. LED-lys behandling er inkludert. Anbefalt tillegg: Kuldeterapi med cryo tools.


Selv den mest sensitive og tørre huden kan nyte godt av Esse Experience. Da vil vi legge til rette for en beroligende og mild tilnærming til sensitiv hud. Behandlingen vil da være rik på fuktighet, probiotika og ingredienser som bygger opp hudbarrieren.​ En veldig deilig behandling hvis du går på eller nylig har avsluttet en isotretinoin behandling. Anbefalt tillegg: 20 minutter ekstra massasje tilpasset Sensitiv hud.


For deg som ønsker å sette fokus på aldring av huden vil vi fokusere på fuktighet, fylde og elastisitet i huden samtidig som vi jobber med ansiktsmuskulaturen.

Vi ønsker å leve livet så lenge som mulig, og aldring er uunngåelig. Vi ønsker det velkommen, men under visse betingelser. Hva tenker du om at vi sammen tar avgjørelser som forhindrer akselerasjon av aldring i huden? LED-lys behandling er inkludert.

Anbefalt tillegg: Ansiktskopping.

コメント


bottom of page