top of page

Esse Experience 60 minutter


Esse Experience er en holistisk ansiktsbehandling hvor vi bruker kraften av prebiotisk og probiotisk hudpleie fra innovative Esse Skincare. Hudpleiebehandlingen skreddersys til deg, slik at dette er en perfekt behandling om du er usikker på hva du skal velge fra vår meny. Denne behandlingen bruker økologiske, veganske og cruelty free produkter fra A til Å.

En av våre dyktige hudterapeuter tar deg gjennom 60 minutter hvor hvert steg i hudpleien tilpasses for å imøtekomme din spesifikke hudtilstand med tilpasningsvennlige og nøye utformede tillegg som forbedrer hudtilstanden.


Effekten av ansiktsbehandlingen vil være en avslappende og avstressende opplevelse, som booster kollagenproduksjonen, reduserer inflammasjon og som styrker hudbarrieren.


Behandlingen begynner med en grundig hudanalyse for å velge ut riktige produkter som brukes underveis. Vi har en rekke add-on muligheter som vi kan anbefale om ønskelig, for å jobbe enda mer målrettet mot dine ønsker. På grunn av den tilpasninsvennlige naturen til våre behandlinger passer den for tenåringen, kvinner, menn, under graviditet og amming.


Ansiktsbehandlingen vil variere fra person til person, fra årstiden og andre faktorer som påvirker huden vår. Den vil likevel alltid bygge på en dyprens av huden, peeling, utklemming om nødvendig, ansiktsmassasje, ansiktsmaske med nakke- og skuldermassasje og avsluttende produkter som får ligge på huden din etter behandlingen.

Noen av våre tilpasninger kan se slik ut:


Vi gjør en rensende behandling for en hud med akne (kviser) eller en fet hud som ønsker en skikkelig dyprens. Anbefalt tillegg: legg til 15 minutter LED-lys behandling som tillegg.


En lysnende og utjevnende behandling for en hud hvor vi ønsker å fokusere på hyperpigmentering. Anbefalt tillegg: legg til 15 minutter LED-lys behandling som tillegg og kuldeterapi med cryo tools.


Har du sensitiv hud, tørr hud eller dehydrert hud kan den nyte godt av Esse Experience. Da vil vi legge til rette for en beroligende og mild tilnærming til sensitiv hud. Behandlingen vil da være rik på fuktighet, probiotika og ingredienser som bygger opp hudbarrieren. Denne behandlingen er også nydelig og vil føles som en lttelse for huden din om du sliter med atopisk eksem eller Rosacea. Anbefalt tillegg: 20 minutter ekstra massasje tilpasset Sensitiv hud.


For deg som ønsker å sette fokus på aldring av huden vil vi fokusere på fuktighet, fylde og elastisitet i huden samtidig som vi jobber med ansiktsmuskulaturen.

Vi ønsker å leve livet så lenge som mulig, og aldring er uunngåelig. Vi ønsker det velkommen, men under visse betingelser. Hva tenker du om at vi sammen tar avgjørelser som forhindrer akselerasjon av aldring i huden?

Anbefalt tillegg: legg til 15 minutter LED-lys behandling som tillegg og ansiktskopping.Comentarios


bottom of page