top of page

Esse Experience 60 minutter


Esse Experience er en holistisk ansiktsbehandling hvor vi bruker kraften av prebiotisk og probiotisk hudpleie fra innovative Esse Skincare. Hudpleiebehandlingen skreddersys til deg, slik at dette er en perfekt behandling om du er usikker på hva du skal velge fra vår meny. Denne behandlingen bruker økologiske, veganske og cruelty free produkter fra A til Å.

En av våre dyktige hudterapeuter tar deg gjennom 60 minutter hvor hvert steg i hudpleien tilpasses for å imøtekomme din spesifikke hudtilstand med tilpasningsvennlige og nøye utformede tillegg som forbedrer hudtilstanden.


Effekten av ansiktsbehandlingen vil være en avslappende og avstressende opplevelse, som booster kollagenproduksjonen, reduserer inflammasjon og som styrker hudbarrieren.


Behandlingen begynner med en grundig hudanalyse for å velge ut riktige produkter som brukes underveis. Vi har en rekke add-on muligheter som vi kan anbefale om ønskelig, for å jobbe enda mer målrettet mot dine ønsker. På grunn av den tilpasninsvennlige naturen til våre b