top of page

Hårfjerning med voks

Oppdatert: 24. nov. 2021

Hårfjerning med voks er en populær prosedyre hos oss, for mange sparer de dem tid ta de kan vente 4-6 uker før de trenger å tenke på hårfjerning neste gang.


HVORFOR FJERNE HÅR MED VOKS?

Det er mange måter å fjerne hår på, fra mer permanente løsninger med laser til midlertidige løsninger som barbering, hårfjerningskrem og voksing. Vi vil si at voksing er en av de beste måtene å midlertidig fjerne uønsket hår på. Det er mer effektivt enn barbering fordi det fjerner hår fra røttene, ikke bare fra hudens overflate. Etter vår erfaring vil vi se at over tid vokser håret i voksede områder mindre kraftig og mer sparsomt, eller ikke i det hele tatt!

Til og med fint hår skygger ansiktet, forvrenger og aldrer trekkene dine.


HVOR LANGE HÅR MÅ JEG HA FOR Å FÅ DE VOKSET?

Vi sier 0,5-1,0 cm langt. Hvis hårene er for korte er det vanskelig å få de med, men på samme tid vil det ofte være mer vondt å fjerne lange hår. Hvis u vanligvis barberer anbefaler vi å la det gro i 7-10 dager før du har time til hårfjerning hos oss!


GJØR DERE BRASILIANSK?

Nei, det gjør vi ikke. Vi utfører bikini, som er langs med trusekanten.


HVOR LENGE VARER RESULTATET?

De fleste som vokser seg hos oss kommer ca. hver 4. til 6. uke. Da begynner det å komme nok hår til en ny runde med hårfjerning.


ER DET TRYGT? Med tanke på hygiene tar vi alle forhåndsregler. Vi dobbeldipper aldri spatlene våre i voksen, bytter og rengjør det du ligger på og utstyret vårt mellom hver kunde. Selvfølgelig. Vi benytter oss alltid av hansker under hårfjerningsprosedyrer.


FÅR JEG MER ELLER TYKKERE HÅR AV Å VOKSE?

Nei. Etter vår erfaring blir det stadig mindre hår på de som jevnlig kommer og vokser seg hos oss. Det er imidlertid viktig å huske på at voksing bør brukes som en midlertidig hårfjerningsmetode, siden det å bremse eller stoppe hårveksten tar mange år med konsekvent voksing.


ER VOKS TRYGT FOR DE MED SENSITIV HUD?

Med riktig teknikk og voks. Dersom du er usikker, ta kontakt med oss og vi kan sette opp en konsultasjon hvor vi ser på huden din.


HVILKEN TYPE VOKS ER BRUKT?

Vi bruker ulike typer voks til ulike tjenester. Vi bruker mest stripsvoks, det vil si at vi legger på et tynt lag med voks og drar den av med et tynt papir. Til noen tjeneste bruker vi hardvoks, som stivner slik at vi kan dra det av uten en papirremse.


BEHANDLER DERE MENN?

Ja, men ikke bikinivoks.


HVEM ER VOKSING IKKE FOR?

  • Hvis du går på antibiotika for øyeblikket, eller har tatt pillekur for akne de siste 6 måneden.

  • Deg med aktiv herpes utbrudd.

  • Deg som er solbrent i det området som skal vokses.

  • Deg som har hatt en kjemisk peeling i området siste 7 dagene.

  • Deg som har brukt en form for retinol de siste 36 timene i behandlingsområdet.

  • Deg med hudproblematikk som sår, aktiv akne, eksem eller dermatitt.
Comments


bottom of page