top of page

Hva er vippeløft?

Oppdatert: 1. apr. 2021

Vippeløft er en av Grønne Gamborgs mest populære behandlinger og vi skjønner godt hvorfor!


Med popularitet kommer det også flere spørsmål, og her vil vi dekke de mest vanlige:


 1. Hva koster vippeløft?

 2. Hvor lenge varer et vippeløft?

 3. Er det forskjell på vippebøy og vippeløft?

 4. Får man vippeløft med farge?

 5. Er det noen kontraindikasjoner? (Faktorer som gjør at du ikke kan utføre vippeløft)

 6. Hvorfor velge Grønne Gamborg når du skal ta et vippeløft i Lillestrøm?

Før vi dukker ned i disse vanlige spørsmålene skal vi ta en rask titt på hva et vippeløft egentlig er. Under behandlingen endrer vi pH nivået til hårene, og manipulerer skjellagene slik at vi får endret formen på vippene. Vi skaper et permanent løft som gir illusjon av lengre vipper, det åpner blikket og man ser mer våken ut. Et vippeløft er en behandling som tar utgangspunkt i dine egne vipper og gjør mest mulig ut av disse for et naturlig resultat.


Behandlinger tar mellom 60 og 90 minutter, og vi ser at vi bruker 75-90 minutter på de aller fleste. Behandlingen oppleves som behagelig og avslappende, og vi tar deg gjennom hva vi gjør steg for steg. Du kan bestille time til vippeløft hos Grønne Gamborg her.


 1. Hva koster vippeløft? Dette vil du se at varierer, hos Grønne Gamborg koster det 925kr.

 2. Hvor lenge varer et vippeløft? Vi sier at et vippeløft varer i cirka 6 uker. Det som er fint med vippeløft er at det med tiden vil påvirke hvordan dine vipper vokser naturlig og du vil få vipper som blir mer løftet av seg selv med tiden. Vi har drevet med vippeløft i litt over 2 år og opplever at de som har utført vippeløft jevnlig føler at vippeløften holder lenger og lenger med tiden. Dette er en grunn til at det er veldig viktig å gå til noen som har tatt kurs i vippeløft og er nøye på at man utfører vippeløften korrekt. Det innebærer at man legger opp vippene strakt og ikke på kryss og tvers samt at man bruker riktig virketid i forhold til vippenes styrke og tykkelse.

 3. Er det forskjell på vippebøy og vippeløft? Vippebøy kalte vi behandlingen før da man brukte en rull på lokket for å legge opp vippene, her fikk vi mindre løft og heller et buet resultat. De siste årene er det vippeløft som har tatt over, og her bruker man pads i ulike størrelser som er flatere, slik at man får et mer løft av vippene i tillegg til et nydelig kurvet resultat.

 4. Får man vippeløft med farge? Dette avhenger også av hvor du får ditt vippeløft utført. Hos Grønne Gamborg i Lillestrøm legger vi alltid farge på under vippeløft og det er inkludert farging av vipper i prisen. Vår mest populære farge er svart, men vi har også lagt brunt for de som ønsker et enda mer naturlig resultat. Dette avgjør vi sammen under konsultasjon før vi setter i gang med behandlingen.

 5. Er det noen kontraindikasjoner? (Faktorer som gjør at du ikke kan utføre vippeløft) Det er lurt å komme uten linser eller å ha noe ha linsene i under behandling da du kan ligge med øynene igjen i opptil 90 minutter. Man kan ikke komme på vippeløft dersom man har infeksjoner, betennelser eller sykdom direkte i øyeområdet. Etter cellegift må man snakke med lege før man utfører behandlingen. Dersom man har kraftig klaustrofobi eller problemer med å ha øynene igjen kan behandlingen oppleves som ubehagelig. Vi anbefaler ikke å utføre vippeløft eller brynslaminering når du er gravid eller ammende, dette på grunn av hormoner og at det er vanskeligere å styre resultatet.

 6. Hvorfor velge Grønne Gamborg når du skal ta et vippeløft i Lillestrøm? Vi er sertifiserte og holder oss oppdaterte. Sist vi oppdaterte oss var august 2020. Vi er nøye og opptatt av et fint resultat og at dine vippe skal forbli sunne. Helt nytt i år er at vi bruker In Lei Lash Filler til å utføre behandlingen, og denne behandlingen garanterer tykkere vipper ved gjentatte behandlinger. Etter 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom har man sett en 24 % økning i vippetykkelse. Mange opplever også å få lengre vipper og et kraftigere løft med gjentatte behandlinger. Behandlingen er super skånsom for øyeområdet og virker ikke irriterende på hud eller øyne. Er du usikker på om du vil reagere er du hjertelig velkommen til en allergitest 48-24 timer før behandling. Dette bookes i onlinebestilling som en vanlig behandling. Som en profesjonell salong er vi med i bransjeforeningen NFVB (Norske Frisør og Velvære Bedrifter) og NHO. Slik holder vi oss oppdaterte på bransjestandarder innen blant annet renhold og vi er opptatte av å være en trygg, ren og hyggelig salong. Grønne Gamborg ligger supersentralt i Lillestrøm og det er under 1 minutts gange til buss og tog.


Før og etter vippeløft på medium lange vipper
Før og etter vippeløft behandling hos Grønne Gamborg i Lillestrøm.

Hva tenker du om vippeløft nå? Det er bare å ta kontakt med oss dersom du sitter igjen med flere spørsmål. Det er hvert fall en behandling som vi terapeuter har falt pladask for, og som vi elsker å både utføre og få selv. Grønne Gamborg håper at du kommer til oss for ditt neste vippeløft, og vi gleder oss til å ta deg i mot! Hos oss er det viktig at du føler deg trygg, har det komfortabelt og at du er fornøyd.

Comments


bottom of page