top of page

Massasje

Oppdatert: 24. nov. 2021

Massasje er en historisk form for helbredelse, som vi kan spore langt tilbake i historien. Vi har gjennom århundre vært overbevist om de terapeutiske egenskapene til massasje og brukte den til å behandle en rekke plager. Massasjeterapi er praksisen med å jobbe med muskler og annet bløtvev for å forbedre en persons velvære eller helse. Det er en form for manuell terapi som inkluderer å holde, bevege og legge press på muskler, sener, leddbånd og fascia. Begrepet "massasjeterapi" brukes for å beskrive en lang rekke teknikker som varierer i måten berøring, trykk og intensiteten av behandlingen påføres på.


Hos Grønne Gamborg utfører vi klassiske svensk massasje. Det er en behandling for velvære, men ikke for dyp bindevevsmassasje eller sportsmassasje.


Gjennom 2020 og 2021 med økt hjemmekontor, dårlige sittestillinger og økt stress i en vanskelig situasjon har vi massert som aldri før. Vi får gode tilbakemeldinger på reduserte vondter i nakke og skuldre, samt økt generelt velvære.


FORDELER MED MASSASJE

En av de mest umiddelbare fordelene med en massasjebehandling er at du opplever en dyp avslapning og indre ro. Massasje frigjør nemlig hormoner kalt endorfiner som produserer en følelse av velvære!