top of page

Råd før og etter hårfjerning

Din PLEIEGUIDE FOR HVA SOM ER LURT Å TENKE PÅ FØR OG ETTER VOKSING

Nedenfor er vår guide til å maksimere resultatene av behandlingen din, samt sikre at du møter så få komplikasjoner som mulig.


PRE VOKS GUIDE:

Vi anbefaler å gjøre en lett peeling i området som skal vokses. Aggressiv eller kjemisk peelig vil gjøre huden for sårbar for voksing.


Å ta en anti-histamin som en allergitablett kan minimere rødhet og ubehag for voksing, særlig om det er en av de første gangene du skal gjøre det eller skal vokse bikini.


Slutt bruk av alle retinoider og andre kjemiske eksfolieringsmidler i minst 72 timer før timen. Dette er veldig viktig, og hvis du ikke gjør det, kan det føre til at huden løftes.


Ikke vær mye i sola eller solarium i minimum 24 timer før timen. Vi vil ikke vokse på rød hud for din sikkerhet.

POST VOKS GUIDE:

Unngå soleksponering i minimum 24 timer, eller til ømheten avtar.


Unngå alle mekaniske og kjemiske peelingprodukter i minst 24 timer. Dette inkluderer alle aktuelle aknemedisiner og alle former for retinoider.


Unngå anstrengende fysisk aktivitet i minst 12 timer. Dette er spesielt viktig hvis du er mottakelig for utbrudd da bakteriene som er naturlig tilstede på huden og i svette lettere kan komme inn i hårsekken og forårsake betennelse i løpet av denne tiden.

Unngå badestamper i minimum 12 timer siden huden din lettere kan absorbere de kjemiske giftstoffene som finnes i de fleste boblebadene


Unngå duftprodukter av alle slag (såper, kremer) i minst 12 timer


Begynn å eksfoliere 48 timer etter behandlingen og fortsett å eksfoliere 3 ganger i uken for å minimere tilstedeværelsen av inngrodde hår. Hvis du lider av inngrodde hår, kan det være fordelaktig å slutte å bruke såper ettersom de inneholder ingredienser som er kjent for å øke tilstedeværelsen av inngrodde hår. Vi har også et eget serum for akkurat dette som du kan kjøpe her.


Klar for din voksetime? Da kan du bestille her!

Comments


bottom of page