top of page

Grønne Gamborg fyller 1 år

Oppdatert: 2. okt. 2020

23. juni 2018 åpnet jeg dørene til min helt egne, freshe og grønne salong i Lillestrøm. Nå har det altså gått et år.


Det har gått utrolig fort, samtidig som det går sakte. Jeg har lagt store investeringer i alt fra lokale, apparater og stadig videre utdanning til produktene som brukes og selges.


Jeg jobber mye, men storkoser meg hver eneste dag - og jeg er så utrolig glad for at jeg tok sjansen. Dere som kommer innom er inspirerende, morsomme og reflekterte - og jeg har de beste samtalene dag inn og dag ut. Det er dere som driver salongen videre, og det er jeg så utrolig takknemlig for. Jeg håper at innen vi feirer 2 år, er vi enten i eller på vei til et lokale litt nærmere bakken.


I salongen finner vi sammen våre beste selv gjennom hud, vipper og bryn - men vi bruker også stemmene våre som forhandler og forbruker, og støtter de som gjør noe godt for mennesker, miljø og dyr under produksjon. Det er derfor mottoet til salongen er "Skjønnheten i gode valg".


Dette bildet er tatt fra et rørt øyeblikk under åpningsdagen i salongen når både familie, venner og fremtidige kunder tok turen innom for å feire åpning.


Også må jeg gi en enormt stort tusen takk til samboeren min Fredrik. Som sikkert mange av dere har sett er han med alle eventene jeg holder, støtter meg, tror på meg og han holder orden i kaoset hjemme mens jeg bygger bedriften min. Og til vennene mine og familien min for uendelig støtte, at de handler hos meg og at de gir meg rom og forståelse for at jeg dedikerer tiden min i salongen.

Comments


bottom of page