Tips og ritualer for mindre stress

Følelsen av å være overveldet


Mye av vårt stress gjennom dagen kan komme fra å føle seg overveldet. Når vi føler oss overveldet, bekymrer vi oss om "Hva om?", Eller "Hvordan vil jeg noensinne få dette gjort?" Vi er ikke til stede med det vi gjør, men heller det vi fortsatt må gjøre, og som et resultat går vi rundt i sirkler.


“What you think you become, What you feel you attract, What you imagine you create”I slike situasjoner er det fint å ha noen teknikker for å forandre tankesettet vårt.

Spør deg selv disse tre spørsmålene:

- Når jeg føler meg overveldet, hvordan er kroppsspråket ditt? (f.eks. jeg kan ikke sitte stille, pusten blir kort, skuldrene blir høye, tankene raser)

- Hvordan prater jeg til meg selv? (f.eks.jeg kan ikke gjøre alt, det er for mye! Jeg begynner å lete etter problemer som ville forklare hvorfor jeg føler meg stresset)

- Hvordan får det meg til å føle?


Deretter etterligner du de positive følelsene du visualiserer i riktig tilstand, endrer kroppsspråket ditt for å matche, og bytt det du sier til deg selv.


Dette hjelper meg virkelig med å skifte humør og hvordan dagen min utfolder seg. Bare å rette opp skuldrene, puste med magen og smile hjelper meg enormt mye når jeg føler at jeg holder på å eksplodere. Jeg anbefaler deg å sjekke ut denne korte TED talken om akkurat dette temaet. Deltagerne fikk 20 % mer testosteron, og 20 % mindre kortisol i kroppen av å holde såkalte «high power poses».
Denne posten er inspirert av et nyhetsbrev jeg fikk fra iKou, som jeg er forhandler av og selger i salongen. Jeg bruker produktene aktivt i hverdagen, og de bygger på å påvirke hvordan du føler deg gjennom aromaterapi. De-stress serien er perfekt både på kontoret og på soverommet for å hente deg tilbake i øyeblikket, gi velvære og senke skuldrene. Produktene kan foreløpig bare kjøpes i salongen og ikke over nett, men du finner hele utvalget og priser her.


  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

KONTAKT

Brogata 10, 2000 Lillestrøm

 

+47 47 39 17 93

​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10-18

Tirsdag: 10-19

Onsdag: 10-19

Torsdag: 10-18

Fredag: 10-15

Lørdag: variert

Søndag stengt