top of page

ULTIMATE PRO GREEN 7 ACID PEEL 60 MINUTTER


Denne kjemiske peeling jobber med hudfornyelse og forbedring, samtidig som den gir mye fuktighet. Resultatet er hudpleie med skikkelig glød!

Ansiktsbehandlingen inkluderer spesialmasken fra vår stolthet: det norske hudpleiemerket Marina Miracle som går i front for å lage bærekraftige og økologiske produkter som er trygge for deg!

Spesialmasken som er våre kjemiske peeling vil virke aktivt på huden med 7 ulike syrer som vil jobbe på akne arr, akne, linjer, rynker, store porer og hyperpigmentering (pigmentflekker). Den er i tillegg formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon og jevne ut hudtonen.


Blant våre hudeksperter i våre hudklinikk med et holistisk syn på hud og helse kan man lure på hvordan en kjemisk peeling passer inn i vårt utvalg av ansiktsbehandlinger. Det unike med denne kjemiske peelingen er at den sørger for dyp fuktighet gjennom rike oljer og probiotisk næring som støtter huden mikrobiom. Det vil si at huden ikke blir strippet for sine naturlige oljer og bakterier, tørr, rød eller flassete etter behandlingen.


Underveis tar vi oss ekstra god tid til massasjer under behandlingen som øker blodsirkulasjon, løser opp spenninger og gir deg en pause fra hverdagen.


Vi starter behandlingen med en dyprens av huden, så påfører vi en detox-leiremaske hvor du underveis får en deilig hodebunnsmassasje. Så påfører vi spesialmasken, under virketiden får du håndmassasje og vi sprayer ansiktet jevnlig med en lindrende mist. Vi gir så huden en boost med fukt med en deilig fuktighetsmaske som vi masser både ansikt, nakke og skuldre med for dyp hydrering av mer enn ansiktet. Både du og huden din vil se og føles fornyet og forfrisket ut med en fantastisk glød. Denne behandlingen har vi gjort på kvinner, menn og har også god erfaring på selv sensitiv hud med noen justeringer.


Både denne ansiktsbehandlingen og våre Esse experience 90 minutter kan utfører på rygg dersom det er et område du trenger hjelp med!Comentarios


bottom of page