Hei!

La oss ta vare på huden din denne høsten, for en hud som føles fuktet og robust i møtet med kaldere vær!

Kun i oktober og november vil du få Probiotic Ampoule og Exclusion mask add-on gratis (vanlig pris 450,-)  ved booking av vår 60 minutters ansiktsbehandling Esse Experience. 

 

Probiotic Ampoule og Exclusion mask er et unikt 2-delt profesjonelt produkt som tilfører milliarder av levende probiotika for å gjenoppbygge huden. Dette jobber for å roe ned inflammasjon i huden, jobbe med hudaldring og rette opp eventuelle ubalanser i mikrobiomet. 

Legg igjen navn og e-post så tar vi kontakt for å booke din Esse Experience hos oss.

Pssst: Begrenset antall timer ledig, så sikre din time allerede nå!

Mer om Esse Experience

En skreddersydd ansiktsbehandling der vi bruker kraften fra vår avanserte pre-

og probiotika, som forbedrer den mikrobielle balansen i huden.

 

Denne 60 minutters behandlingen tilpasses for å imøtekomme din spesifikk hudtilstand. Vi renser, peeler, fukter og masserer. 

Gjennom behandlingen vil du oppleve avslappende og avstressende teknikker som booster kollagenproduksjonen, reduserer inflammasjon og som styrker hudbarrieren.

Pris: 1200,-

Hvem er vi?

Hos Grønne Gamborg finner du Maiken, Emilie og Marte som alle er Cidesco sertifiserte hudterapeuter. Vi har siden 2018 hjulpet folk fra Lillestrøm, Oslo, Jessheim - ja til og med Kongsvinger - med huden deres. I 2020 utvidet vi til nye, freshe lokaler og det her du finner oss i dag: Sentratl i Lillestrøm, Brogata 10. Rett ved Kulturhuset!

Grønnegamborg-281_edited.jpg

Få tilbudet her

Tusen takk, du hører snart fra oss!

Tilbudet har gått ut