YOGA

GRØNNE GAMBORG

Velkommen til din nye yoga destinasjon sentralt i Lillestrøm. Grønne Gamborg er et yogastudio og hudpleieklinikk med fokus på resultater, økologiske og miljøbevisste produkter.  

Informasjon om yoga 2021

På grunn av smittesituasjonen i Lillestrøm er trening og fritidsaktiviteter pålagt stengt til 13. januar. For å være på den sikre siden og gjøre det lettere å planlegge velger vi å starte opp kurs og yogatimer i uke 5, fra 1. februar.

Smittevern:

Vi er maks seks stykker i klassen. Hold avstand til de andre både når du kommer til time og når du forlater lokalet. Sprit står ved inngangen. 

Du må ha med egen yogamatte. 

Hvem passer timene for?

Det står på de enkelte timer hvem de egner seg for. De aller fleste timene passer for alle, nybegynnere så godt som erfarne yogaentusiater. Timene og de ulike stillingene varier, og kan alltid tilpasses dine individuelle behov og utfordringer. Kom på time uansett ditt grunnlag!

Må jeg være medlem?

Hos Grønne Gamborg er det timebestilling, slik at du trenger ikke være medlem. Du kan betale per time eller kjøpe et klippekort på 10 klipp. Ved kurs så betale en engangssum som dekker hele kurset. 

Hva må jeg ha med?

På grunn av nye forskrifter og smittevernstiltak må du ha med eget utstyr på time. Vi har utstyr til salg - så kontakt oss gjerne dersom det er noe du mangler.

Når er timene og hvordan melder jeg meg på?

Alle ukens timer og påmelding finner du her

Det er 24 timers avbestillingsfrist for å unngå å bli belastet for timen. 

Hvem møter du?

Sandra Tevanovic

Sandra er både akupunktør og yogalærer. Hun vil ta deg gjennom en magisk Yin Yoga opplevelse. 

Lene Gamborg

Lene har fokus på at du skal stresse ned og vil ta deg gjennom en de-stress yoga flow med både aktiv trening og avspenning. 

Lotta-Julia Lehti

Lotta ønsker alle velkommen til Ashtanga yoga som kapret hjertet henns for mange år siden. Det er en utfordrende yogaform som bygger styrke og smidighet. 

Janka Fodor

Janka er en populær yogainstruktør i Lillestrøm og ønsker både nye og gamle hjertelig velkommen til sine yoga flow/Hatha yoga timer for styrke, fleksibilitet og en pust i hverdagen. 

Yoga Equipment
PRISER
Yoga Session
BOOK TIME HER

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM 👇🏻👇🏾👇🏿

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

Grønne Gamborg Skin and Yoga lever velvære og yoga med bærekraft og dyrevelferd i tankene.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår grønne oase sentralt i Lillestrøm.

KONTAKT

Adresse: Brogata 10, 2000 Lillestrøm
Viken, Norge

 

TLF: +47 47 39 17 93

E-post: ​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

SNARVEIER

Om oss

Bestill time

Frakt og levering

Covid-19