top of page

Covid-19 og Trygg Salong

ny corona 2.JPG
trygg salong 1.JPG

Grønne Gamborg er en Trygg Salong og tar Covid-19 situasjonen på alvor. Trygg Salong er en standard NFVB (Norske frisør- og velværebedrifter) har laget i samarbeid med Frisørforbundet og FHI. Dette innebærer mye av det samme renholdet som før, men også noen nye tiltak. Jeg har lyst å informere deg om noen av de viktigste slik at vi sammen kan møte til en trygg hverdag i salongen. 

Hva blir gjort i salongen? 
Salongen blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater, og håndtak, bankterminal o.l vil bli vaskes hyppig flere ganger om dagen.

Alle hos Grønne Gamborg har gjennomgått kurs i smittevern, og holder meg oppdatert på ny kunnskap og nye tiltak.

Hva må du som kommer på time eller for å handle tenke på? 

Kom frisk.
Kom ikke til time dersom du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Dersom du er nærkontakt med noen som har fått påvist Covid-19 ønsker vi at du ikke kommer om du selv har testet negativt på test.  Jeg booker veldig gjerne om timen din og ønsker deg hjertelig velkommen når du er symptomfri!

Hold avstand.
Når det er mulig hold avstand til andre i salongen. 


Vask hendene.
Når du kommer inn i salongen vil det være en antibac med en gang. Bruk denne med en gang. Husk at du skal ta nok til å dekke hele overflaten på begge hendene. Husk mellom fingrene og på håndleddene. Du er også velkommen til å vaske hendene på toalettet. Her finner du såpe og engangspapir..

 

Sammen klarer vi dette om vi forholder oss lojalt til de råd og krav vi får av helsemyndighetene! Tusen takk for samarbeidet. 

kursbevis maiken.JPG
kursbevis marte.JPG
bottom of page