Covid-19 og Trygg Salong

ny corona 2.JPG
trygg salong 1.JPG

Grønne Gamborg er en Trygg Salong og tar Covid-19 situasjonen på alvor. Trygg Salong er en standard NFVB (Norske frisør- og velværebedrifter) har laget i samarbeid med Frisørforbundet og FHI. Dette innebærer mye av det samme renholdet som før, men også noen nye tiltak. Jeg har lyst å informere deg om noen av de viktigste slik at vi sammen kan møte til en trygg hverdag i salongen. 

Hva blir gjort i salongen? 
Salongen blir rengjort i henhold til Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det legges spesielt vekt på alle berøringsflater, og håndtak, bankterminal o.l vil bli vaskes hyppig flere ganger om dagen.

Servering av noen type drikke, samt snacks er fjernet for å forebygge smitte etter tiltak fra helsemyndighetene. Dette gjelder også magasiner og lesestoff.

 

Yogatilbudet er endelig oppe og går igjen, men for å opprettholde en meter mellom deltakere har vi redusert plasser på hver time til 6 stykker. 

Alle hos Grønne Gamborg har gjennomgått kurs i smittevern, og holder meg oppdatert på ny kunnskap og nye tiltak.

Hva må du som kommer på time eller for å handle tenke på? 

Kom frisk.
Kom ikke til time dersom du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Dette gjelder også om du har vært på reise siste 14 dagene eller om du har vært med noen som er syke eller vist symptomer siste 14 dager. Jeg booker veldig gjerne om timen din og ønsker deg hjertelig velkommen når du er symptomfri!

Hold avstand.
Det skal være minimum 1 meters avstand mellom besøkende i salongen til enhver tid. Det kan være en i sitteområdet og en i butikkområdet av gangen. Ser du at det er 2 inne i salongen allerede må du vente utenfor til 1 har gått ut slik at vi opprettholder en trygg avstand til hverandre. I behandling vil jeg ikke få holdt avstand naturligvis, men gjennomfør de nødvendige tiltak som hansker og maske når vi er tett innpå hverandre.

Vask hendene.
Når du kommer inn i salongen vil det være en antibac med en gang. Bruk denne med en gang. Husk at du skal ta nok til å dekke hele overflaten på begge hendene. Husk mellom fingrene og på håndleddene. Du er også velkommen til å vaske hendene på toalettet. Her finner du såpe og engangspapir.

Ikke bruk mobilen.
Mobiltelefonen er en potensiell smittekilde og skal ikke brukes under besøket, men kan benyttes ved utsjekk/betaling. Len deg tilbake og nyt en digital detox!

Forebygge smitte.
Ikke ta på noe du ikke skal ha. Lurer du på noe så hjelper jeg deg gjerne.
Benytt kort ved betaling.

 

Sammen klarer vi dette om vi forholder oss lojalt til de råd og krav vi får av helsemyndighetene! Tusen takk for samarbeidet. 

kursbevis maiken.JPG
kursbevis marte.JPG