PÅ MENYEN

HUDPLEIE

Good skin doesn't happen by chance - it happens by appointment! Huden er kroppens største organ og den beskytter oss mot vær, forurensning, sol og ytre påkjenninger. Den skal representere deg hele livet og trenger riktig pleie for å både fungere og se optimal ut. 

Fra: 

400,-

HUDANALYSE

Er du usikker på hvilke produkter som passer for deg eller hva som bør gjøres i din hudpleierutine? Kom innom for en hyggelig prat og en gratis konsultasjon hos meg!

Fra

Gratis

DERMAPLANE

En eksfolierende behandling som fjerner ansiktshår og døde hudceller.

Fra:

400,-

FARGE VIPPER

Permanent farge av dine vipper med vegansk farge fra Hive of Beauty. Behandlingengjøres på under 15 minutter og holder i ca. 4 uker.

Fra: 

250,-

VIPPELØFT

Permanent løft av dine vipper for en fyldigere og lengre inntrykk av dine vipper. Farge er inkludert i behandlingen. Behandlingen gjøres på ca. 45 minutter og er behagelig. Resultatet varer i opptil 6 uker.

Fra

750,-

VIPPEEXTENSIONS

Velstelte vipper og bryn rammer inn ansiktet ditt, og kan spare mye tid i din morgenrutine. Velg mellom vippeextensions, vippeløft eller farging av vippene dine. Stå opp med et våkent blikk i morgen! 

Fra:

500,-

SKINLIFT

Du kan løfte tunge øyelokk, rette ut smiljelinjer, fjerne dype linjer i panna, stramme opp en løs hals eller få bukt med røykeliner med plasma penn. Det er behandling uten blod og inngrep, du får umiddelbare resultater og lite nede tid. Noe for deg? 

Fra: 

3.999,-

GAVEKORT

Et gavekort er alltid en god idé til noen du er glad i, og til den som har alt!​ Kortet kan brukes på alle behandlinger og produkter i salongen.

Fra

100,-

 BRYN

Ved brynstyling former og farger vi brynene dine, slik at de alltid er smashing! Første gang måler vi og finner den perfekt formen til deg, men farging, voking og napping for den riktige formen! Påfyll anbefaler hver 3-5 uke og koster 350 kr for vedlikehold!

Fra:

250,-

MASSASJE

Massasje er rett og slett veldig godt for kroppen. Det øker både blod- og lymfesirkulasjonen i kroppen, gir et energiløft, frigjør endorfiner og forbedrer fleksibilitet. Det senker også blodtrykket, kan redusere hodepine og ryggsmerter samt stress og nedstemthet. Unn deg selv eller noen du er glad i alle disse fordelene. 

Fra:

400,-

HÅRFJERNING

Ved å fjerne hårvekst med voks framfor barberhøvelen så får du en betraktelig redusert og mykere hårvekst. Med voksing får du med hårroten og du slipper stikkende stubber allerede dagen etter en slitsom, kjip økt med høvelen i dusjen. Hos Grønne Gamborg finner du vegansk og miljøvennlig sugaring som alternativ til hårfjerning!

Fra: 

100,-

PEDIKYR

Velstelte føtter er for mange lik økt velvære. Føttene bærer oss dag inn og dag ut, og tilbringer mye tid innestengt i sokker og sko. Regelmessig pleie kan forebygge ulike fot- og negleproblemer. Du kan velge pleie med eller uten lakk(inkludert i prisen).

Fra:

350,-

SPRAY TAN

Med spray tan får du en fresh farge som varer 7-14 dager. Perfekt før ferie, bursdagsfeiringer, festsesong, jul og nyttår! Eller bare for litt farge i hverdagen. Spray tan produktene som brukes er fra St. Tropez og er vegansk. 

Fra:

450,-

MAKE-UP

Enten du skal på et event, i et bryllup, på en halloweenfest eller være brud selv så finner jeg looken for deg. Her kan du få lagt en full make-up og samtidig plukke opp litt tips og triks til å ta med deg hjem. 

Fra: 

300,-

KVALITETSTID

Usikker på hva dere skal gjøre på neste jentekveld eller til team buildingskvelden? Book et kurs i grunnleggende hud- og make-up! Dere lærer mye nytt og kan ha det gøy sammen på en annerledes måte. 

Fra:

500,-

  • Facebook - Hvit Circle
  • Instagram - Hvit Circle

KONTAKT

Brogata 10, 2000 Lillestrøm

 

+47 47 39 17 93

​post@gronnegamborg.no

Bruk av informasjonkapsler (Cookies)

ÅPNINGSTIDER

Mandag: 10-18

Tirsdag: 10-19

Onsdag: 10-19

Torsdag: 10-18

Fredag: 10-15

Lørdag: variert

Søndag stengt