Velkommen til Grønne Gamborg Skin and Yoga

IMG_8929.HEIC

Grønne Gamborg Skin and Yoga er salongen for deg som:

- Ønsker et sted å finne gode behandlinger og produkter til din hud med veiledning av hudterapeuter som brenner for faget

- Er åpen for et nytt syn på sunn hud, med fokus på hudhelse fremfor perfeksjonering av utseende

- Vil velge mer bærekraftige løsninger til hudpleie, kroppspleie, sminke og til hjemmet ditt

- Ønsker å ordne vipper, bryn, hud, kropp og føtter i rolige, spainspirerte omgivelser

Est. 2018

Grønne Gamborg åpnet dørene for første gang sommeren 2018. Mange husker sommeren som den varmeste de kan huske, men for oss er det sommeren hvor vi skapte både en god arbeidsplass og et trygt sted for våre fantastiske kunder. 

Siden den gang har vi hjulpet mange med akne, eksem, hudaldring og selvbilde. Vi har lagt mange nydelige sett mev ipper og utført vippeløft med wow-effekt. Vi ordner bryn med et stort smil - fordi vi elsker det!

Februar 2020 flyttet vi lokaler fra Storgata 11 til Brogata 10, rett ved Kulturhuset i Lillestrøm. Her har vi 4 behandlingsrom, et stort utvalg av produkter og et magisk yogastudio. Hele salongen med yogastudio har som mål å gi deg et avbrekk i hverdagen. En stressfri oase. 

Grønnegamborg-218-Edit-Edit.jpg

Maiken
Hud- og kroppsterapeut
Vippe- og brynsstylist

Maiken startet Grønne Gamborg i 2018, og brenner for at du skal ha fantastisk opplevelse hos oss! Hun er utdannet og Cidesco sertifisert hud- og kroppsterapeut, kurset som vippetekniker hos Lash Bar Akademiet og vippe- og brynsstylist hos Lash Look.

 

Hun er en skikkelig hudnerd og driver stort sett med noe hudrelatert - enten hun er på jobb eller hjemme. I tillegg har hun et stort hjerte for miljø og dyr - som er drivkraften bak å starte en egen salong med et miljøfokus. 

Grønnegamborg-248-Edit.jpg

Marte
Hud- og kroppsterapeut

Vippe- og brynsstylist

Marte ble en del av Team Grønne Gamborg august 2020, og tar deg imot med et stort smil og latteren sitter løst. Hun ønsker at du skal føle deg fresh og fin etter en time hos henne. Marte er utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet og er kurset i vippeextensions, vippeløft og brynstyling hos Lash Look Akademiet. Vår solstråle er også en perfeksjonist til fingerspissene - og når hun ikke er i behandlingsrommet hjelper hun driften av salongen til større og bedre resultater. Marte har brent for dette faget hele livet, og gleder seg til å ta deg imot! 

emilie.png

Emilie
Hud- og kroppsterapeut

Vippe- og brynsstylist

Team Grønne Gamborg tok gledelig imot Emilie juni 2021 og er glade for å ha fått en så god kollega med i gjengen! 

Emilie er dyktig, snill og har en god energi å være rundt. Hennes kjærlighet for dyr skled rett inn hos Grønne Gamborg! hun driver nemlig en gård når hun ikke er opptatt i behandlinger hos oss!

Emilie er utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet, er kurset i vippeløft hos Yumilashes og vippeextensions hos Laveria Lashes. 

Velkommen til en hyggelig og behagelig time hos Emilie!

Janka.jpg

Janka

Yogainstruktør

Janka er instruktør i Hatha yoga og hun fullførte utdannelsen i Ungarn,
som er hjemlandet hennes.
Hun begynte å praktisere yoga for seks år siden, fordi hun var på jakt etter en bevegelsesform som
hjelper å tøye musklene etter en joggetur eller styrketrening, men hun skjønte raskt at yoga er mer
enn bare det fysiske aspektet ved det. 

Ut fra hennes erfaring, er at det vi gjør i en yogatime vil det gi mest nytte for oss i hverdagen,
utenfor timene.


Janka ønsker alle velkommen.

Grønnegamborg-239-Edit.jpg

Sandra

Yogainstruktør

Sandra har praktisert yoga i snart 20 år, og de siste fem årene er det yinyoga som har opptatt henne mest.

I 2019 fullførte hun yinyoga-utdannelsen hos Sarah Powers. Yinyoga har sin grunnleggende teori fra klassisk kinesisk medisin, og siden Sandra til daglig jobber som akupunktør er det naturlig at yinyoga ligger hjertet hennes nært.

 

Hennes lidenskap er å hjelpe mennesker som opplever en hektisk hverdag med indre og ytre stress og uro, og som har spenninger i kropp og muskulatur. 

Sandras yinyogatimer er for alle og krever ingen forkunnskaper eller erfaring.

Bilde (1).jpg

Sara
Yogaistruktør

Sara utdannet seg til Mediyoga-instruktør i 2018 og yogalærer i multistyle i 2019/2020. I hennes yogapraksis og undervisning er hun opptatt av å legge vekk tanker om  prestasjon og heller fokusere på tilstedeværelse i kropp og sinn. 

20210824_122530.jpg

Raymond
Yogainstruktør

Raymond startet med yoga for 8 år siden, da han trengte en løsning på stive bein etter mye løping. Utdannelsen hans består av 500 timer Yogaworks teacher training i 2019 etter å ha blitt inspirert til å dykke dypere ned i yogapraksisen under en tur til Nepal i 2018. 

Han er faktisk en av to menn i hele Norge som har 500 timers utdannelsen!

Raymond ønsker deg varmt velkommen!

.