top of page

Velkommen til Grønne Gamborg Skin and Wellness

IMG_8929.HEIC

Grønne Gamborg Skin and Wellness er salongen for deg som:

- Ønsker et sted å finne gode behandlinger og produkter til din hud med veiledning av hudterapeuter som brenner for faget

- Er åpen for et nytt syn på sunn hud, med fokus på hudhelse fremfor perfeksjonering av utseende

- Vil velge mer bærekraftige løsninger til hudpleie, kroppspleie, sminke og til hjemmet ditt

- Ønsker å ordne vipper, bryn, hud, kropp og føtter i rolige, spainspirerte omgivelser

Est. 2018

Grønne Gamborg åpnet dørene for første gang sommeren 2018. Mange husker sommeren som den varmeste de kan huske, men for oss er det sommeren hvor vi skapte både en god arbeidsplass og et trygt sted for våre fantastiske kunder. 

Siden den gang har vi hjulpet mange med akne, eksem, hudaldring og selvbilde. Vi har lagt mange nydelige sett mev ipper og utført vippeløft med wow-effekt. Vi ordner bryn med et stort smil - fordi vi elsker det!

Februar 2020 flyttet vi lokaler fra Storgata 11 til Brogata 10, rett ved Kulturhuset i Lillestrøm. Her har vi 4 behandlingsrom og et stort utvalg av produkter. Vårt mål er å gi deg et avbrekk i hverdagen. En stressfri oase. 

Grønnegamborg-218-Edit-Edit.jpg

Maiken
Hud- og kroppsterapeut
Vippe- og brynsstylist

Maiken startet Grønne Gamborg i 2018, og brenner for at du skal ha fantastisk opplevelse hos oss! Hun er utdannet og Cidesco sertifisert hud- og kroppsterapeut, og videreutdannet seg innen holistisk og grønn hudpleie ved Senzie Akademiet. 

Hun er en skikkelig hudnerd og har hun et stort hjerte for miljø og dyr - som er drivkraften bak å starte en egen salong med et miljøfokus. 

Grønnegamborg-248-Edit.jpg

Marte
Hud- og kroppsterapeut

Vippe- og brynsstylist

Marte ble en del av Team Grønne Gamborg i 2020, og tar deg imot med et stort smil og latteren sitter løst. Hun ønsker at du skal føle deg fresh og fin etter en time hos henne. Marte er utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet og er kurset vippeløft og brynstyling hos Lash Look Akademiet. Vår solstråle er også en perfeksjonist til fingerspissene - og når hun ikke er i behandlingsrommet hjelper hun driften av salongen.

Marte har brent for dette faget hele livet, og gleder seg til å ta deg imot! 

Sofie
Hud- og kroppsterapeut

Sofie begynner hos Grønne Gamborg sommeren 2023. 

Design uten navn.png

Ine
Hud- og kroppsterapeut

Ine er i mammapermiasjon til sommeren 2024. 

Ine er født og oppvokst på Sørlandet med bodd på Østlandet siden 2014

Hun er utdannet både frisør og hud- og kroppsterapeut. Hennes varme og omsorg for alle hun behandler kjennes lang vei, og gjør hvert besøk til en god opplevelse. Med en lang fartstid på hele 10 år i bransjen er du i dyktige hender! 

Ine er utdannet hud- og kroppsterapeut ved Beauty hudpleieskole, akkurat samme som Maiken!

Velkommen til en avslappende og pleiende atmosfære hos Ine! 

bottom of page