top of page

Velkommen til Grønne Gamborg Skin and Wellness

_MG_1329.jpg

Grønne Gamborg Skin and Wellness er salongen for deg som:

- Ønsker et sted å finne gode behandlinger og produkter til din hud med veiledning av hudterapeuter som brenner for faget

- Er åpen for et nytt syn på sunn hud, med fokus på hudhelse fremfor perfeksjonering av utseende

- Vil velge mer bærekraftige løsninger til hudpleie, kroppspleie, sminke og til hjemmet ditt

- Ønsker å ordne vipper, bryn, hud, kropp og føtter i rolige, spainspirerte omgivelser

Est. 2018

Grønne Gamborg åpnet dørene for første gang sommeren 2018. Mange husker sommeren som den varmeste de kan huske, men for oss er det sommeren hvor vi skapte både en god arbeidsplass og et trygt sted for våre fantastiske kunder. 

Siden den gang har vi hjulpet mange med akne, eksem, hudaldring og selvbilde. Vi har lagt mange nydelige sett mev ipper og utført vippeløft med wow-effekt. Vi ordner bryn med et stort smil - fordi vi elsker det!

Februar 2020 flyttet vi lokaler fra Storgata 11 til Brogata 10, rett ved Kulturhuset i Lillestrøm. Her har vi 4 behandlingsrom og et stort utvalg av produkter. Vårt mål er å gi deg et avbrekk i hverdagen. En stressfri oase. 

Grønnegamborg-218-Edit-Edit.jpg

Maiken
Hud- og kroppsterapeut
Vippe- og brynsstylist

Maiken startet Grønne Gamborg i 2018, og brenner for at du skal ha fantastisk opplevelse hos oss! Hun er utdannet og Cidesco sertifisert hud- og kroppsterapeut, og videreutdannet seg innen holistisk og grønn hudpleie ved Senzie Akademiet. 

Hun er en skikkelig hudnerd og har hun et stort hjerte for miljø og dyr - som er drivkraften bak å starte en egen salong med et miljøfokus. 

2.png

Sofie
Hud- og kroppsterapeut

Sofie ble ferdig utdannet som hudpleier og kroppsterapeut fra Hudpleieakademiet i 2021.

 

Hun startet å jobbe i Skintific ved en hudklinikk spesialisert på ansiktspleie med fokus hudhelse.

 

Hun brenner for å gi deg en strålende hud og elsker å kunne gi anbefalinger til hvilke produkter som passer deg. I tillegg til en nøye tilpasset behandling setter hun opp en full rutine for deg for at du skal nå dine hudmål.

Sofie er hjemmekjær med hjerte for et rent hjem og hyggelige stunder med samboer. Samtidig liker hun å oppleve verden med venninner når hun får sjansen!

5.png

Carolina
Hud- og kroppsterapeut

Carolina kom til Norge fra Colombia for 9 år siden, og har nå landet i Lillestrøm hvor hun stortrives. Hun utdannet seg til hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i 2021. Hennes mål er at du skal føle deg bra og avslappet under og etter behandlingene, samt at du får lyst til å komme tilbake. Hun er opptatt av at ditt besøk og behandling hos Grønne Gamborg skal være en varm og fantastisk opplevelse fra du går inn døren til du går ut igjen. 

 

Hjemme trives hun i en jungel med over 100 planter og 6 fugler - her snakker vi grønne fingre! Hun sklir rett inn hos oss med et øye for detaljer og ikke minst et stort hjerte for dyr og planter.

Grønnegamborg-248-Edit.jpg

Marte
Hud- og kroppsterapeut

Vippe- og brynsstylist

Marte er i mammapermisjon  frem til høst/vinter 2024.

 

Hun ble en del av Team Grønne Gamborg i 2020, og tar deg imot med et stort smil og latteren sitter løst. Hun ønsker at du skal føle deg fresh og fin etter en time hos henne. Marte er utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet og er kurset vippeløft og brynstyling hos Lash Look Akademiet. Vår solstråle er også en perfeksjonist til fingerspissene - og når hun ikke er i behandlingsrommet hjelper hun driften av salongen.

Marte har brent for dette faget hele livet, og gleder seg til å ta deg imot! 

bottom of page