top of page

VIPPEBEHANDLINGER

VIPPELØFT

60-75 MINUTTER

Hos Grønne Gamborg utfører vi vippeløft med et system kalt Lash Filler. Det er en ny type vippeløft behandling. Vippeløft vil gi deg ett fint løft av dine naturlige vipper. Samtidig vil Lash Filler teknologien bedre veksten av dine egne vipper og gi deg et gjennomsnittlig resultat på 24 % tykkere vipper etter kun 3 behandlinger. Det er kliniskt bevist og dokumentert ved forskingsinstitutt i Milano. Lash Filler er en mild og effektiv behandling og vil ikke være ødeleggende for dine egne vippene. Farging av vipper er inkludert i behandlingen. 

Vippene skal ikke bli våte på 24 timer etter behandling. 

Les mer om vippeløftet og få svar på vanlige spørsmål her!

118672253_364479567882438_35626509126388

FARGE VIPPENE

15 MINUTTER

Farge dine egne vipper for å markere de og fremheve både vippene dine og øynene dine. 

Clear Eyes

VIPPEEXTENIONS

Per januar 2023 er det ingen som setter på vipper hos oss. Vi er på utkikk etter en dyktig vippetekniker og håper denne behandlingen straks er tilbake på menyen. Klassiske vippeextenions eller miks mellom klassisk og volum. En extensions festet til hver av dine naturlige vipper og du får et våkent dådyrblikk! For optimalt resultat anbefales påfyll cirka hver tredje uke.

Nytt sett 2 timer

Påfyll 45-75 minutter

Ved vippeextensions er det veldig viktig å være flink med renhold hjemme mellom timer. Du må også unngå å ha produkter som inneholder olje i tett nærhet eller på ivippene da dette kan forringe holdbarheten. 

Eyes and Brows
bottom of page