top of page

BRYNSBEHANDLINGER

BROW HENNA

Hennafarge som et alternativ til vanlig brynsfarge. Hennafargen er laget helt naturlig fra hennaplanten, og krever færre stoffer for at fargen skal virke på huden. Dette gjør behandlingen ypperlig for deg med sensitiv hud og reduserer risikoen for en allergisk reaksjon betydelig.
Med BROW HENNA sikrer vi også en lenger holdbarhet - fargen på brynene sitter i opptil 6 uker og fargen sitter i tillegg på huden i 2-3 uker etter behandling. Dette gjør at dersom du har lite fylde og hår i brynene dine kan vi skape illusjon av mer bryn! Fargen forsvinner gradvis og vil ikke være eller bli “rødlig”, og når de brukes jevnlig kan det til og med bidra til å styrke og øke hårvekst i brynene!
Brow Henna kommer mange forskjellige nyanser og kan mikses og trikses med slik at vi finner den perfekte fargen til akkurat deg.

Les mer om behandlingen og få svar på vanlige spørsmål her!

bryn.jpg

BRYNSLAMINERG

Brow bomber er brynslaminering. Behandlingen gjør at hårene legger seg flatt til huden og blir formbare. Dette skaper muligheter for å endre form og skape fylde i brynene.
Behandlingen er perfekt for deg som har hår som gror i en mindre flatterende retning, har hull i der det er lite hår eller for deg som ønsker en velstelt stil over brynene dine! Behandlingen gir fyldige og fluffy bryn uten ubehag og resultatet varer i opptil 6 uker.
Behandlingen inkluderer farge og voks.

Les mer om brynslaminering og få svar på vanlige spørsmål her

118823939_3215194608536345_6659712082517

BRYNSTYLING

Vi blir oppdatert i det siste innen oppmåling og voksing av bryn for å sikre at du alltid får de aller fineste brynene. Velstelte bryn rammer inn ansiktet og gir et sofistikert helhetsinntrykk. Inkludert i brynstyling for du forming av brynene med voks og/eller napping hvor vi finner ut hvilken form som passer deg best. Deretter farges brynene. Etter endt behandling gir jeg deg en veiledning på hvordan du best styler brynene dine hjemme og viser deg passende produkter. Det er best å spare brynshår noen uker på forhånd av en brynstyling for optimalt resultat. Behandlingen må gjentas hver 3-5 uke avhengig av dine bryn.

Les mer om vår brynstyling her

86C30AE9-AD9E-4BAF-8501-3510855C197E.jpg
bottom of page