top of page

ANSIKTSBEHANDLINGER

Våre hudterapeuter ønsker deg hjertelig velkommen til hudpleie hos Grønne Gamborg!

Med vårt helhetlige syn på huden skreddersyr vi behandlinger og anbefalinger til akkurat din hud, 

Hudklinikken vår holder til sentralt i Lillestrøm, rett ved togstasjonen. Vi ønsker både lokale og tilreisende hjertelig velkommen. Alle våre ansiktsbehandlinger benytter økologiske og cruelty free produkter, og alle er veganske!

Esse Experience

Tid: 60 min

En holistisk ansiktsbehandling hvor vi bruker kraften av prebiotisk og probiotisk hudpleie fra innovative Esse Skincare. Hudpleiebehandlingen skreddersys til deg etter en grundig hudanlayse, slik at dette er en perfekt behandling om du er usikker på hva du skal velge fra vår meny.

 

Avslappende og avstressende opplevelse,  som booster kollagenproduksjonen, reduserer inflammasjon og som styrker hudbarrieren. 

Du kan lese mer om behandlingen og hvordan vi tilpasser den her. 

Esse Experience Live Probiotic

Tid: 75 min

En av våre dyktige hudeksperter tar deg gjennom denne 75 minutters behandlingen som er en forlengelse av får 60 minutters behandling.  

Skal du velge 60 eller 90 minutters behandling?

Denne behandlingen inkluderer alltid bruk av LED-lys og vår Live Probiotic Ampoule og Exclusion mask dersom dette passer din hud.  I tillegg bruker vi ekstra tid på massasje. Våre hudterapeuter er utdannet i Esse sine egne teknikker, hvor vi kan spesialtilpasse ansiktsmassasjen etter om du ønsker noe oppstrammende, drenerende eller avslappende. Eller kanskje til og med en kombinasjon? 

 

Gled deg til glød og velvære! 

Du kan lese mer om behandlingen og hvordan vi tilpasser den her. 

GRØNN BASE

Tid: 45 min

En grunnleggende hudpleiebehandling for alle hudtyper. Denne behandlingen er for deg som ikke er ute etter en ekspress behandling, men som heller ikke vil gå for vår Probiotiske Behandling.

Vi benytter oss av produkter fra det norske hudpleiemerket Marina Miracle for å gi huden din en dyprens, en rensende leirpeeling, massasje og en fuktighetsmaske. Deretter avslutter vi med et serum og krem for din hud. 

Du vil føle deg forfrisket, ren og avslappet etter en Grønn Base behandling.

GRØNN BRIS

Tid: 30 min

Perfekt behandling for deg som trenger en kortere vei til glød eller er helt ny til hudpleiebehandlinger. Huden får en dyprens, en forfriskende og fornyende peeling samt en tilpasset ansiktsmaske.

 

Huden vil føles fresh, og vi avslutter med passende øyekrem, serum og krem slik at du sitter igjen med lavere skuldre og en glødende hud. 

bottom of page