HUDPLEIE

GRØNN GLEDE

Vår signatur-behandling

90 MINUTTER

Vår signaturbehandling er en holistisk tilnærming til din hud. Holistisk betyr helhetlig, og denne behandlingen tar for seg mer enn bare huden din. Du får først tid til å lande på den varme behandlingsbenken og lukke hverdagen ute. Deretter tar vi deg med på en opplevelse hvor vi fokuserer på dyp avspenning og behandlingsteknikker som sørger glød innenfra og ut. Ansiktet blir dyprenset med pleiende rens og en fornyende peel. En holistisk tilnæring til hud handler om hele deg og dine behov, slik at vi underveis tilpasser et rituale av pusteteknikker, gua sha massasje, ansiktskopping, kuldeterapi, ansiktsmaske og deilig nakke- og skuldermassasje. Dette kan variere basert på dine behov og mine anbefalinger. Avslutningsvis får huden din tilført tilpasset etterbehandling med serum, øyekrem og fuktighetskrem slik at du kan bli med i den virkelige verden igjen. Glødende og avslappet.

AKNE

75 minutter

Hud med akne, som lett får utbrudd eller aknearr er en av de vanligste hudtilstandene vi ser i behandlingsrommet. Vi vet hvordan dette kan påvirke deg da det er poblematikk vi selv har vært eller er igjennom.

 

Vi vil ta vare på deg gjennom denne beroligende og rensende behandlingen. Vi støtter huden gjennom å tilføre ingredienser som vil regulere ubalanse i hudens mikrobiom og reparere skadet vev. Ansiktet får en mild dyprens og en BHA peeling som hjelper på tette porer. Etter din huds behov utfører vi utklemming fulgt av beroligende, reparerende og drenerende hjelpemidler. Vi legger på vår unike Gel Mask som fôrer hudens mikrobiom og ytterligere hjelper til å løse opp i utbrudd, mens vi utfører en deilig nakke- og skuldermassasje. Til slutt avslutter vi med serum, øyekrem og fuktighetskrem før vi takker for tillitten til å jobbe med din hud! 

PIGMENT

75 MINUTTER

Ujevn pigmentfordeling i ansiktet er en av de mest utforende behandlingene vi gjør. Behandling av pigmentasjon krever en holistisk tilnærming som ser på både indre og ytre faktorer. Under behandlingen ser vi på produkter og rutiner som tar tak i inflammasjon, hudbarrierende og et optimalt mikrobiom. Denne lysnende behandlingen tar deg gjennom en effektiv rutine samtidig som vi implementerer spaelementer som deilig massasje, både for hodebunn, nakke og skuldre. Ansiktet får en forfriskende dyprens, tilpasset eksfolierende behandling og behandlende elementer som jobber direkte på din pigmentproblematikk.

Huden vil føles glødende og jevnere etter behandlingen. 

HUDALDRING

75 MINUTTER

Vi ønsker å leve livet så lenge som mulig, og aldring er uunngåelig. Vi ønsker det velkommen, men under visse betingelser. Hva tenker du om at vi sammen tar avgjørelser som forhindrer akselerasjon av aldring i huden?

Under denne behandlingen fokuserer vi på fylde og elastisitet i huden samtidig som vi jobber med ansiktsmuskulaturen. Ansiktet får en pleiende dyprens, en fornyende peeling etterfulgt av stimulerende og effektive behandlingselementer. Under massasjen fokuserer vi på løftende, drenerende og skulpturerende bevegelser. Vår behandling med fokus på hudaldring inkluderer produkter som  støtter mikrobiomet og hudbarrieren. Dette beskytter huden mot aldring som følge av inflammasjon. I tillegg benytter vi oss av potente c-vitamin produkter som jevner ut hudtonen og stimulerer produksjon av kollagen, essensielt for en stram hud. I ansiktsmasken og avsluttende etterbehandling finner du Mafane ekstrakt som får muskulaturen til å slappe av, som reduserer og forebygger synlige linjer. 

PROBIOTISK BEHANDLING

60 MINUTTER

Vår probiotiske behandling er en samlebetegnelse for våre 60 minutters behandlinger, og her finner du noe for alle hudtyper.  Probiotika er fordelaktige bakterier og under en probiotisk behandling benytter vi oss av produkter som støtter og optimaliserer hudens mikrobiom.

 

Vi finner sammen ut etter en hudanalyse hvilken av følgende behandling som egner seg for din hud:

DETOX - En rensende behandling for fet/tilstoppet hud.

SENSITIV - En beroligende og mild tilnærming til sensitiv hud. Behandlingen er rik på probiotika og ingredienser som bygger opp hudbarrieren.

BALANSERENDE - En behandling for en kombinasjonshud med flere behov på en gang.

FUKTIGHETSGIVENDE - Slukk tørsten til tørr, dehydrerert hud og jevn ut tørrhetslinjer med denne fuktighetsrike behandlingen.

ANTIOKSIDANT - Få en nydelig glød med denne antioksidantrike behandlinger. Perfekt for "mellom sesonger" behandlinger for å støtte huden gjennom krevende værforandringer.

Alle behandlingene inkluderer en dyprens, peeling, massasje, ansiktsmaske og passende etterbehandling. 

ULTIMATE PRO GREEN 7 ACID PEEL

60 MINUTTER

En kjemisk peeling som gir huden fukt samtidig som huden fornyes og forbedres.
Spesialmasken er i tillegg til 7 ulike syrer formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtonen.

 

Behandlingen sørger for dyp fuktighet gjennom rike oljer og probiotisk næring som støtter huden mikrobiom.

 

Underveis tar vi oss ekstra god tid til massasjer under behandlingen som øker blodsirkulasjon, løser opp spenninger og gir deg en pause fra hverdagen.

 

Vi starter behandlingen med en dyprens av huden, så påfører vi en detox-leiremaske hvor du underveis får en deilig hodbunnsmassasje. Så påfører vi spesialmasken, under virketiden får du håndmassasje og vi sprayer ansiktet jevnlig med en lindrende mist. Vi gir så huden en boost med fukt med en deilig fuktighetsmaske som vi masser både ansikt, nakke og skuldre med for dyp hydrering av mer enn ansiktet. Både du og huden din vil se og føles fornyet og forfrisket ut med en fantastisk glød.

GLOW EXPRESS PRO GREEN 7 ACID PEEL 

30 MINUTTER

En kortere variant av vår ulitmate 7 acid peel behandling. Denne velger du dersom du har mindre tid til rådighet eller ønsker mindre massasje. Du får den samme effektive peelingen og fuktighetsboosten som gjør huden så godt.

 

En kjemisk peeling som gir huden fukt samtidig som huden fornyes og forbedres.
Spesialmasken er i tillegg til 7 ulike syrer formulert med aktivt vitamin C, hyaluronsyre og MSM som vil bidra til å øke fuktighet, keratin og kollagenproduksjon, minske arr, pigmentflekker og jevne ut hudtonen.

 

Behandlingen sørger for dyp fuktighet gjennom rike oljer og probiotisk næring som støtter huden mikrobiom.

Vi starter behandlingen med en dyprens av huden, så påfører vi spesialmasken, under virketiden får du håndmassasje og vi sprayer ansiktet jevnlig med en lindrende mist. Vi gir så huden en boost med fukt med en deilig fuktighetsmaske som vi masser både ansikt, nakke og skuldre med for dyp hydrering av mer enn ansiktet. Både du og huden din vil se og føles fornyet og forfrisket ut med en fantastisk glød.

GRØNN BASE

45 MINUTTER

En grunnleggende hudpleiebehandling for alle hudtyper. Denne behandlingen er for deg som ikke er ute etter en ekspress behandling, men som heller ikke vil gå for vår Probiotiske Behandling.

Vi benytter oss av produkter fra det norske hudpleiemerket Marina Miracle for å gi huden din en dyprens, en rensende leirpeeling, massasje og en fuktighetsmaske. Deretter avslutter vi med et serum og krem for din hud. 

Du vil føle deg forfrisket, ren og avslappet etter en Grønn Base behandling.

DERMAPLANE +

45 MINUTTER

Dermaplane er en eksfolierende teknikk for å fjerne ansiktshår. Denne behandling inkluderer rens, hårfjerning og eksfoliering med dermaplane etterfulgt av en passende ansiktsmaske. I masken sin virketid utfører vi en deilig nakke- og skuldermassasje.

Denne behandlingen er perfekt dersom du ikke ønsker å benytte voks for å fjerne ansiktshår, og er en skånsom måte å fjerne ferskenhår som vi ofte kaller det.

Anbefales ikke for svært sensitiv eller reaktiv hud. 

GRØNN BRIS 

30 MINUTTER

Perfekt behandling for deg som trenger en kortere vei til glød eller er helt ny til hudpleiebehandlinger. Huden får en dyprens, en forfriskende og fornyende peeling samt en tilpasset ansiktsmaske.

 

Huden vil føles fresh, og vi avslutter med passende øyekrem, serum og krem slik at du sitter igjen med lavere skuldre og en glødende hud.