top of page

Den perfekte selvbruningen!

Oppdatert: 2. okt. 2020

Hvordan få en jevn og naturlig farge med selvbruning hjemme.


1. Velg en god selvbruning. Selv synes jeg de beste selvbruning er St. Tropez. Jeg har brukt det selv i mange år, og når jeg åpnet Grønne Gamborg Skin & Yoga ble det også det naturlige valget både til salgs og i spray tan kabinettet. St. Tropez produktene er en brun uten sol som har en grønn undertone som sørger for at fargen ikke blir oransje, samtidig som den fukter slik at farger forsvinner jevnere. De kommer i selvbruningskrem, mousse og spray.


2. Skrubb huden et døgn i forveien. Det sørger for en jevnere applikasjon og at selvbruningen holder lenger.


3. Smør inn vanskelige områder som ankelen, håndleddene, under armen, knær og albuer med fuktighetskrem.

4. Smør inn tørre områder med fuktighetskrem, slik at selvbruningen ikke fester seg og blir mørkere her.


5. Bruk en vott laget for selvbruning, den sørger for jevn fordeling av fargen. Påfør fargen på bein, armer, mage, bryst og de store områdene først. Når det er lite produkt igjen på votten så kan du stryke den over knær, albuer, oppå føttene, håndledd, hender og ansikt. Dette gir et finere og mer naturlig resultat.


6. Farger forsvinner typisk raskere på hendene og brystet på grunn av hverdagen, så her kan det være greit å fylle på før andre områder. I ansiktet bruker jeg en egen selvbruning til ansikt i form av en spray eller dråper som jeg tar på etter hver skrubb. Skrubb utfører jeg som har en fet hudtype cirka 2-3 ganger i uken. (Har du normal til tørr hud så holder 1-2 ganger i uken)

Bonus tips: Vanskelig å nå ryggen? Jeg putter votten på hårbørsten min og tar på fargen akkurat som jeg ville brukt en kløpinne på ryggen. Før fikk jeg til uten, men jeg lurer på om jeg har blitt litt mindre myk.. hehe.


Purity serien fra St. Tropez En kroppsskrubb er viktig Husk å smøre med krem!Comments


bottom of page